Onze kamers

Beige kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Uw ontbijtwensen vullen wij met plezier in tegen bijbetaling van per persoon € 9,50.

Blauwe kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel.Uw ontbijtwensen vullen wij met plezier in tegen bijbetaling van per persoon € 9,50.

Groene kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Bovendien heeft deze kamer een prachtig uitzicht op de markt en de Gudulakerk van Lochem. Uw ontbijtwensen vullen wij met plezier in tegen bijbetaling van per persoon € 9,50.

Witte kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Uw ontbijtwensen vullen wij met plezier in tegen bijbetaling van per persoon € 9,50.