Onze kamers

Beige kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel.Bij deze kamer is het ontbijt inbegrepen.

Blauwe kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Bij deze kamer is het ontbijt inbegrepen.

Groene kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Bovendien heeft deze kamer een prachtig uitzicht op de markt en de Gudulakerk van Lochem. Bij deze kamer is het ontbijt inbegrepen.

Witte kamerDeze tweepersoonskamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, gratis wi-fi, een tv met alle denkbare zenders en een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Bij deze kamer is het ontbijt inbegrepen.

Het appartementDit ruime appartement bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een ruim ingerichte woonkamer met open keuken inclusief gasstel, vaatwasser, koelkast en magnetron. Hier heeft u een tv met alle denkbare zenders en gratis wi-fi. In de hal is een apart toilet. Het appartement is exclusief ontbijt. Wel kunnen wij uw koelkast vullen voor €15,- per dag. Uiteraard kunt u zelf ook uw eigen boodschappen mee nemen.

Vergader ruimteHier kunt u met een kleine of met een grote groep in alle rust vergaderen, met uitzicht op de markt en de Gudulakerk. Er zit een open keuken bij, waar u gebruik van kunt maken.