Boek uw kamer

Reserveer uw kamer(s)

Alle reserveringen voor tweepersoonskamers die direct via ons worden geplaatst ontvangen ontbijt voor slechts € 9,50 per persoon!
Wij vereisen slechts een aanbetaling van 25%, geen credit card nodig!

Annuleren van uw reservering is geheel gratis tot 2 dagen voor aankomst.
Voor €10,- per nacht kunnen wij een extra bed aan uw kamer toevoegen (houdt u er alstublieft rekening mee dat wij slechts één extra bed beschikbaar hebben).
Wilt u voor werk en/of een langere tijd bij ons verblijven? Stuur ons een email via contact@shandalee.com en wellicht kunnen wij u een speciale prijs aanbieden!

Fiets huren?
Via ons kunt u fietsen huren! Voor een stadsfiets betaalt u €10,- per dag, en voor een elektrische fiets betaalt u €25,- per dag. Bij huur van een week betaalt u slechts 5 dagen! Vermeld in de opmerkingen van uw reservering welke fietsen u wilt huren en voor welke dag(en). Fietsverhuur gaat op basis van beschikbaarheid, dus reserveer bijtijds!

Check-in tijden:
Zondag - Donderdag: 15.00 - 20.00
Vrijdag en zaterdag: 15.00 - 21.00
Check-out tijden: 09:00 - 11:00

Hond mee?
Dat kan! Hiervoor vragen wij een bedrag van €15,- per dag. Eventuele benodigdheden zoals een waterbak en een mand dient u zelf mee te nemen.

Eenpersoons kamers
Onze kamers worden verhuurd als tweepersoonskamers met vaste prijs. Bij éénpersoons gebruik heeft de kamer dus dezelfde prijs. Alleen voor zakelijke gasten bieden wij op aanvraag een eenpersoons prijs aan.

Heeft u nog vragen of boekt u liever via mail? Stuur ons gerust een email via contact@shandalee.com.